Wie is MBMB

Bureau MBMB Beschermingsbewind

Sinds oktober 2011 is in Goirle Bureau MBMB Beschermingsbewind gevestigd. Ons bezoekadres is Edisonstraat 6 5051 DS te Goirle.

Bureau MBMB staat voor Maatschappelijke Bewindvoerders Midden Brabant.

Dit initiatief is tot stand gekomen door Theo van de Loo en Lizet Schraven op basis van hun jarenlange ervaring in de maatschappelijke en sociale dienstverlening. Zij kwamen in hun dagelijks werk regelmatig in contact met cliënten die onder bewind staan. Een van de meest gehoorde klachten over bewindvoering is de onbereikbaarheid en de onpersoonlijke benadering. Wij vinden het heel belangrijk dat u op een directe en persoonlijke manier geholpen wordt. Wij bieden structuur, helderheid en financiële rust op een manier die voor uzelf ook prettig is. De cliënt staat bij ons centraal en wij werken laagdrempelig. Door het volgen van een uitvoerige opleiding proberen wij u goed van dienst zijn.

Naast onze jarenlange ervaring in de hulpverlening houden wij ons op de hoogte van de actuele ontwikkelingen door het volgen van trainingen. Ook hebben wij meerdere malen per jaar overleg met onze collega bewindvoerders, de rechtbank , de Gemeente, Bureau Schuldhulpverlening en hulpverlenende instanties. Wij zijn volwaardig lid van de branchevereniging NBBI en werken met het programma On View.